«Sandra» – nytt kapittel (11)

«Sandra» er forteljinga om ei jente  (Sandra) og foreldra hennar som får greie på at dottera har muskelsvinn. Dette vert naturleg nok eit sjokk for dei, men dei prøver etterkvart å gjera det beste ut av det. Det same gjer vesle Sandra, på sitt forunderlege vis. Me føljer ho framover i livet. I oppveksten med barnehage, skule og seinare på Universitet, reiser, politisk medvit, kjærleik og mangt anna. Dette er kap. 11. Kap. 1 – 10  vart publisert 15. juni – 4. juli 3. august – 27. september6. november – 4. desember  – 19. desember – 16. januar6. februar 5. mars

Utdrag, kap. 11:

Det med mentalitet fekk Sandra til tenkje på det ho opplevde med kjenningar under det siste opphaldet sitt i byen Jogja på Java. Det var nokre av dei same «røvarane» ho hadde drukke med på opphald dei siste åra. Det gjekk på importert whisky denne gongen som ein fyr dei hadde ringt til kom med på motorsykkel. Festen var i gong før ho kom også, så han som seinare vart ein slags sirkusklovn i eigen førestilling var allereie litt full. Sandra vart sjølvsagt beden om å bidra med nokre hundrelappar, noko ho trudde var litt av grunnen til å verte bede også. Men, det var ikkje berre det, visste ho. Det var også fordi han og dei andre ville møte Sandra att etter eitt år og to.

Gå inn på sida «Bok – Sandra» i menyen, eller klikk her

God lesing – Ivar Jørdre

About ivarjordre

painter, activist, writer, revolutionary, human
Dette innlegget vart posta under Bok – Sandra, Kvinne- og jentekamp, Vår globale verd og merkt , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggarar likar dette: