«Sandra» – nytt kapittel (5)

«Sandra» er forteljinga om ei jente  (Sandra) og foreldra hennar som får greie på at dottera har muskelsvinn. Dette vert naturleg nok eit sjokk for dei, men dei prøver etterkvart å gjera det beste ut av det. Det same gjer vesle Sandra, på sitt forunderlege vis. Me føljer ho framover i livet. I oppveksten med barnehage, skule og seinare på Universitet, reiser, politisk medvit, kjærleik og mangt anna. Dette er kap. 5. Kap. 1, 2, 3 og 4 vart publisert 15. juni – 4. juli 3. august – 27. september

Utdrag, kap. 5:

«Å vera på reis er ein spesiell ting, ein ser mykje, for seg fortalt mykje, opplever mykje rart både om seg sjølv og andre, forstår av og til lite, kjenner seg litt forskrudd, men klarar som oftast å halde maska. Nokon gonger er det bra å berre kunne dekke seg bak maska, om det gjekk litt på høgkant med heile tida å måtte vera hundre prosent seg sjølv. Av og til var det greitt å iføre seg maske, men regelen måtte vera at ein var så naturleg som mogleg, kva no det kunne tyde. Etter å ha vore i mange netter og dagar i denne store, men ikkje altfor store, venlege byen Melbourne, saman med alle desse ryggsekkfolka, bar turen vidare med fly til Java.»

Gå inn på sida «Bok – Sandra» i menyen, eller klikk her

God lesing – Ivar Jørdre

About ivarjordre

painter, activist, writer, revolutionary, human
Dette innlegget vart posta under Bok – Sandra, Kvinne- og jentekamp, Vår globale verd og merkt , , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.